Activiteit

Ode aan Tonke Dragt

met gratis Literatuur Expert in de klas

Verhalenverteller Tonke Dragt blies onlangs 90 kaarsjes uit op haar verjaardagstaart. Daarom brengen we samen met CultuurSchakel een ode aan Tonke met een bundel vol verhalen en tekeningen van Haagse leerlingen. Binnenkort gaan we als COH Expert Literatuur naar een basisschool om samen met groep 8 aan de slag te gaan met het prachtige eerbetoon de kunst van het leesplezier. 

Half februari heeft jouw school, net als alle andere basisscholen in Den Haag, de verhalenbundel Als de sterren zingen van Tonke Dragt toegestuurd gekregen. Leerlingen van groep 7 en 8 worden nu uitgedaagd om zélf een kort verhaal of een illustratie te maken. Een selectie hiervan komt in een speciale bundel die aangeboden zal worden aan Tonke Dragt. Een welverdiend eerbetoon!

kosteloze Literatuur Expert
Ok dus je wilt graag meedoen met deze ode aan Tonke, maar hoe pak je dat als leerkracht nou aan? CultuurSchakel biedt je kosteloze ondersteuning aan! Onze Experts maken je vertrouwd met het creatief proces en het lesmateriaal uit de Ladekast. Hoe vaak we in de klas komen (off- of online) is aan jou als leerkracht. Had ik al gezegd dat het kosteloos is?

TIP: je kan de COH Expert aanvragen voor de gehele Leerlijn Literatuur, niet alleen voor deze korte opdracht.

Neem contact op met  je CultuurCoach van CultuurSchakel, wij staan alvast te popelen om onze expertise met je te mogen delen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten